Zorla Öpmek İstediği Kız Dilini Koparttı

Esenyurt'ta bir kızı zorla öpmek isteyen şahsın dili kız tarafından koparıldı. Kızı öpmek isteyen şahıs için "Cinsel davranışlarla bir insanın vücut dokunulmazlığını ihlal etmek" suçundan 5 yıla kadar hapis isteniyor.

05.07.2018-13:05 - (Son Güncelleme: 05.07.2018-12:59) Zorla Öpmek İstediği Kız Dilini Koparttı

Esenyurt'ta zorla öpmek istediği kadın tarafından dili koparılan saldırgana 5 seneye dek hapis talep edildi.

"KIZ ARKADAŞIMA BENZETTİĞİM İÇİN ÖPTÜM"

Esenyurt'ta 2016 senesinin Mart ayında zorla öpmek istediği E.O. (28) tarafından dili koparılan M.O.'nun (19) yargılandığı davada duruşma savcısı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Mütalaada, tutuksuz yargılanan M.O.'nun " E.O.'yu kız arkadaşıma benzettiğim için sürpriz bir biçimde öptüm" biçimindeki savunmasının makul ve geçerli bir savunma olmadığı açıklandı.

2 YILDAN 5 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Mütalaada, sanığın "Cinsel davranışlarla bir insanın vücut dokunulmazlığını ihlal etmek" suçundan 2 seneden 5 seneye dek hapis talebi ile cezalandırılması istendi.

"DURUŞMAYA GETİR"

Bakırköy 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden 4. duruşmada şikayetçi E.O.'nun avukatı hazır bulundu. Mahkeme Başkanı, sanık M.O.'nun, mağdur E.O'ya benzediğini öne sürdüğü kız arkadaşını tanık olarak hazır edeceğini söylemesine karşın duruşma gün ve saatinde olmadığını tutanaklara yazdı.

ÖPMEK İSTEDİĞİ SIRADA DİLİNİ KOPARDI

Duruşma Savcısı Cahit Cantepe esas hakkındaki mütalaasını ilan etti. Mütalaada, "E.O. 14 Mart 2016 tarihinde Esenyurt'ta Cumhuriyet Meydanı alt geçidinde yer alan otobüs durağında indikten sonra Esenyurt Meydanı'na gitmek için merdivene gitti. Bu esnada arkasında gelen M.O., arkadan E.O.'yu tutarak yüzünü kapadı, ardından kendisini öpmeye başladı, E.O'yu duvara yasladı. M.O., E.O.'nun dudaklarını öpmek istediği esnada, E.O. da M.O.'nun dilini ısırdı. Sanık M.O. gene cinsel saldırılarını sürdürdü. E.O'nun direnmesi ardından M.O. da olay yerinden uzaklaştı" denildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal