Zonguldak'ta Polis Evde Kalanlar İçin Oyun Havası Oynadı

Ülkemizde etkisini artıran coronavirüs salgını nedeniyle vatandaşlar evden çıkmamaya özen göstermeye çalışıyor. Zonguldak'ta polis ekipleri evde kal anonsundan sonra oyun havası oynadı.

01.04.2020-16:45 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-16:55)

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görüldü. Bu tarihten sonra alınan önlemlerin hepsi en üst seviyeye çıkartıldı. Yetkililer sürekli olarak evde kal çağrısında bulundu.  65 yaş ve üstü vatandaşların evden çıkması yasaklanırken, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı yunus ekipleri Yayla Mahallesi'nde devriye görevi yaptı. Ekipler coronavirüs salgını nedeniyle halkı dışarı çıkmamaları konusunda uyardı.

Ekipler vatandaş için anons geçerken, "Sevgili Zonguldak halkı, evlerinizde kalmanız sizlerin ve sevdikleriniz için hayati derece önemlidir." ifadelerini kullandı. Daha sonra ekipler vatandaşlara moral vermek adına oyun havası çalmaya başladı. 'Ankara'nın bağları' adlı şarkıya eşlik eden polis ekipleri oynamaya başladı. Mahalle sakinleri de pencere ve balkonlardan polislere eşlik etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal