Zonguldak Merkezli 10 İlde FETÖ Operasyonu

FETÖ'nün "ardışık arama ve kripto şifreleme" yöntemlerini kullandıkları iddiasıyla 10 il ve KKTC'de düzenlenen operasyonda, 10 muvazzaf asker gözaltına alındı.

25.04.2018-10:24 - (Son Güncelleme: 13.06.2018-17:30) Zonguldak Merkezli 10 İlde FETÖ Operasyonu

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki (TSK) yapılanmasına karşı Zonguldak merkezli 10 il ve KKTC'de gerçekleştirilen operasyonda, 10 subay asker gözaltına alındı.

Ulaşılan bilgiye göre, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, FETÖ’nün TSK yapılanmasına karşı yürütülen soruşturma kapsamında, "ardışık arama ve kripto şifreleme" taktiklerini kullandıkları öne sürülen 15 subay asker hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Zanlıların yakalanması için Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi tarafından, Zonguldak, Hatay, Kilis, İzmir, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Mardin, Şanlıurfa ve Mersin'in yanı sıra KKTC'de eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi.

Düzenlenen operasyonda sonucunda, 10 muvazzaf asker gözaltına alındı.

Zanlıların emniyetteki işlemleri ile diğer 5 zanlının yakalanması çalışmaları devam ediyor.

Emniyet güçleri FETÖ operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Yapılan operasyonlar sonucunda FETÖ çökmeye doğru ilerliyor. TSK yapılanmasına ilişkin başlatılan operasyonlar sonucunda terör örgütü FETÖ askeri kanadını kaybetti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal