Ziya Selçuk, 'Maske Takılmasın' Mesajlarına Sitem Etti

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, kendisine 'maske takılmaması' yönünde gelen mesajlara tepki göstererek "Çocuklarımızın geleceği için bize yardımcı olmalısınız" ifadesini kullandı.

22.10.2020-12:01 - (Son Güncelleme: 22.10.2020-11:49) Ziya Selçuk, 'Maske Takılmasın' Mesajlarına Sitem Etti

Dünya genelini etkisi altına alan ve bu etkisini sürdüren koronavirüs pandemisinde vakalar ülkemizde de yükselişe geçti. Yetkililer vatandaşlara sürekli maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulmasının öneminden söz ediyor. Özellikle okullarda yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte, salgının yayılımını önlemek adına yapılan uyarılar devam ediyor. 

"MESAJLARI GÖRÜNCE GERÇEKTEN ÜZÜLÜYORUM"

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kendisine maskenin kaldırılması yönünde mesajlar geldiğini belirterek "İnanmakta çok zorlansam da 'maske takılmaması, maskenin kalkması' için bize yazan insanlar olduğunu görünce gerçekten üzülüyorum." dedi.

"BU BİR RİCA DEĞİL"

Kendilerine yardımcı olunması konusunda istekte bulunan Selçuk, maske kuralının bir rica olmadığının altını çizdi. Bakan Selçuk, "Bu artık bir rica değil, çocuklarımızın geleceği için bize yardımcı olmalısınız" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal