Zincirlikuyu Metrobüs Durağındaki Yoğunluk Zor Anlar Yaşattı!

Altunizade metrobüs istasyonunda meydana gelen yoğunluğun ardından Zincirlikuyu metrobüs durağında da yoğunluk meydana geldi.

03.10.2019-10:55 - (Son Güncelleme: 03.10.2019-17:27)

Altunizade metrobüs istasyonunda meydana gelen yoğunluğun ardından Zincirlikuyu metrobüs durağında da yoğunluk meydana geldi.

Zincirlikuyu metrobüs durağında sabah saatlerinde meydana gelen yoğunluk sebebiyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Sabahın belirli saatlerinde metrobüs hattını kullanan vatandaşlar, Zincirlikuyu'daki aktarma noktalarında uzun kuyruklar oluşturdu. Yaşanan yoğunluk nedeniyle vatandaşlar, metro çıkışlarına ulaşmakta güçlük çekti.

ALTUNİZADE YOĞUNLUK AZALIYOR

İBB, Altunizade'de oluşan yoğunluğun azaltılması için vatandaşların geliş ve gidiş yönlerini şerit ve dubalarla ayıran ekiple, metrobüs girişlerinde bulunan bilet turnikeleri de yaya üst geçit giriş ve çıkışlarına aldı.

Altunizade metrobüs durağının ardından Zincirlikuyu metrobüs durağında da yoğunluk meydana geldi.  Zincirlikuyu metrobüs durağında önlem alınmadığı takdirde yoğunluğun olumsuz sonuçlara yol açması bekleniyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal