Zeytin Dalı Operasyonu'na Dev Sevkiyat!

600 asker ve 60 güvenlik korucusu Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde terör unsurlarına ilişkin sürdürülen Zeytin Dalı Operasyonu’na katılmak üzere bölgeye uğurlandı.

13.03.2018-14:08 - (Son Güncelleme: 14.03.2018-16:11) Zeytin Dalı Operasyonu'na Dev Sevkiyat!

Şırnak Çakırsöğüt 1. Jandarma Komando Tugay Komutanlığına bağlı 600 asker ve 60 güvenlik korucusu Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde terör unsurlarına ilişkin sürdürülen Zeytin Dalı Operasyonu’na katılmak üzere bölgeye uğurlandı.

TSK'nın Suriye'nin Afrin şehrindeki teröristlere ilişkin gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Operasyonu’na katılmak üzere yola çıkacak 600 asker ve 60 güvenlik korucusu için Şırnak Çakırsöğüt 1. Jandarma Komando Tugay Komutanlığında tören gerçekleştirdi. Uğurlama törenine, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Veli Tarakçı, Şırnak Çakırsöğüt 1. Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin, Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, il Jandarma Komutanı Selçuk Yıldırım, askerlerin eş ve çocukları da katıldı. Operasyona katılan askerler için kurban kesildi, dualar yapıldı.

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş Zeytin Dalı Operasyonu’nda grevlenecek askerlere hitaben, görevlerinde başarılar diledi. Komandoların eş ve çocuklarıyla vedalaşması esnasında duygusal anlar yaşandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağo kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal