Zeynep Şenpınar'ın Annesi: Katil Kızımı Sürekli Rahatsız Ediyordu

Muğla'da boksör Ahmet Kemaloğlu tarafından öldürülen Zeynep Şenpınar'ın annesi açklamalarda bulundu. Anne, kızının sürekli rahatsız edildiğini belirtti, Kemaloğlu'nun, kızını öldürdükten sonra soyduğunu ve yakın zamanda Almanya'daki oğlunun kızına gönderdiği 1000 euronun da kayıp olduğunu söyledi.

30.05.2020-10:03 - (Son Güncelleme: 30.05.2020-12:08) Zeynep Şenpınar'ın Annesi: Katil Kızımı Sürekli Rahatsız Ediyordu

Geçtiğimiz günlerde, Muğla'da boksör Selim Ahmet Kemaloğlu'nun (26) bıçaklayarak öldürdüğü Zeynep Şenpınar'ın (25) Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yaşayan annesi Aruz Şenpınar açıklamalarda bulundu. 

Şenpınar'ın cenazesi, pazartesi günü Pazarcık'ın Bölükçam Mahallesi'ndeki mezarlıkta babasının yanında toprağa verildi. Fransa'da yaşayan ve coronavirüs nedeniyle cenazeye gelemeyen ağabeyleri Zeynep'in mezarına çiçek gönderdi. Yakınları, Şenpınar'ın mezarına çeşitli hediyeler bırakırken, en dikkat çeken ise bırakılan bayram şekeri oldu. Öte yandan, anne kızının mezarına kapanarak "Senin kokun ne güzelmiş. Oy senin kokun ne tatlıymış. Zeynep ben sana dayanamam." diye ağıt yaktı. Anne, yakınları tarafından güçlükle mezarın başından kaldırılırken, anne, "Ben gitmek istemiyorum. Bırakın götürmeyin beni. Ben mezarın başına hayma yapar kızımı beklerim." dedi.

"AYRILDIKTAN SONRA KATİL SÜREKLİ KIZIMI TEHDİT EDİYORDU"

Kızının, katil zanlısı ile uzun süreli bir arkadaşlığının olmadığını söyledi ve "Kışın arkadaş oldular ama 1 ay konuştuktan sonra ayrıldılar. Kızım istemediği için ayrıldı, 'Önce okulumu bitireceğim' dedi. Ayrıldıktan sonra katil sürekli kızımı rahatsız ediyordu. Kendisi bana söylemedi ama arkadaşlarından duydum 'Aruz teyze Zeynep sana söylemiyor ama biz sana söyleyelim. Zeynep bundan çok korkuyor, Zeynep'e vuruyor' diyordu." ifadelerini kullandı.

Kızının, Kemaloğlu tarafından sürekli olarak tehdit edildiğini söylen anne, şikayetini geri çekmesindeki nedenlerden birinin bu olduğunu söyledi ve "Kızım katilden şikayetçi olmuştu ama tehdit edildiği için geri çekti. Kızı tehdit ediyor, kız da çekmiş. Arkadaşı Melike söyledi bana. Bu Gaziantep'e atanmış 'Ben bunun atanmasına mani olmayayım. Yeter ki bu benim yolumdan defolsun gitsin. Ben o yüzden şikayetimi geri çektim' demiş. Bu kadar suç kaydı olduğunu bilmiyordum. Kızım da bilmiyordu bilse bununla çıkmazdı. Suç kaydı olduğunu biz hiç bilmiyorduk. Asla birlikte yaşamıyorlardı. Birlikte yaşadıklarını kim söylüyor? Her gece kızımla ben görüntülü konuşuyordum. Kendisi de bana 'anne yemek yapacağım, dersime çalışacağım' derdi. Kızım her zaman 'Önce işim, öğretmenliğim' derdi." ifadelerini kullandı.

"KIZA BASKI YAPARAK ÜZERİNDEKİ PARALARI ALMIŞ"

Kızının öğretmen olmak için çok çalıştığını söyleyen anne, "Arkadaşı bana telefon etti 'Kızın üzerindeki bütün parayı almış' dedi. Kıza baskı yaparak üzerindeki paraları almış. Ağabeyi gönderdi, ben gönderdim. Her aylığımı aldığımda kızıma gönderiyordum. Katil her ay kızımdan zorla para alıyormuş arkadaşları telefon etti bana 'Aruz teyze Zeynep sana söylemiyor ama bizim haberimiz var' dedi. Ağabeyleri her zaman kendisine para gönderiyordu 20 gün önce 1000 euro gönderdiler. Bu 1000 euro nerede? Kızımın bilezikleri, takıları vardı hepsini götürmüştü nerede bunlar, kimde? 'Anne sene bana para gönderemezsen ben bunları bozdurur ihtiyacımı görürüm' diyordu. Kızımın künyesi, 4 tane bileziği, parası vardı. Bu paralar nerede? Katil açtı." şeklinde konuştu.

Kızını kendi elleriyle yıkadığını söyleyen anne Şenpınar, "Kızım çok çırpınmış. Kızımı kendi elimle yıkadım. Elleri, her tarafı mosmordu, her tarafı delik deşikti. Kendi ellerimle yıkadım, yengesi, halamın kızı vardı hepsi şahittir. Ne yapayım ne diyeyim bu katile? Katil Allah'ından bulsun." dedi.

"GELİNLİK YERİNE KEFEN GİYDİ"

Anne, açıklamalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a seslenerek, "Herkesten yardım istiyorum ben. Ben yandım başka anneler benim gibi yanmasın. Hiç kimsenin kızı ölmesin. Bunun kanı yerde kalmasın. Cumhurbaşkanından, Emine Erdoğan'dan yardım istiyorum. Emine hanım sen de bir kadınsın, kimsenin kızı ölmesin, kimsenin annesi sızlamasın. Emine hanımdan yardım istiyorum. Benim yüreğim yanmış başka kimsenin yanmasın. Gelinlik yerine kefen giydi kızım." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal