Yüzlerce Civcivi Konteynerin Yanında Ölüme Terk Ettiler

İstanbul Sultangazi'de bir konteynerden ses geldiğini fark eden mahalleli konteynere yanaştı. Yüzlerce ölü ve ölmek üzere olan civcivi gören vatandaşlar duruma isyan etti.

20.05.2019-15:10 - (Son Güncelleme: 20.05.2019-15:06)

Sultangazi'de, civciv seslerini fark eden mahalleli konteynere yaklaştığı vakit yüzlerce ölü ve ölmek üzere olan civciv buldu. Vatandaşlar yaşanan duruma "Allah ıslah etsin" diyerek tepkisini gösterdi.

YÜZLERCE ÖLÜ VE ÖLMEK ÜZERE OLAN CİVCİV BIRAKILDI

Esentepe Mahallesi, 2850 sokak üstünde bir çöp konteynerinin yanına kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından dün akşam yüzlerce ölü ve ölmek üzere olan civciv bırakıldı.

GÖRENLER İSYAN ETTİ

Civciv seslerini fark eden mahalleli konteynere yaklaştığı vakit korkunç manzara ile karşılaştı. Yerde yatan yüzlerce ölü ve ölmek üzere olan civcivleri görenler duruma isyan etti.

"ALLAH ISLAH ETSİN"

Ölü civcivleri bulanlar hayvanları bu ölüme terk edenlere "Allah ıslah etsin" diyerek tepkisini gösterdi. Vatandaşlar durumu İstanbul Büyükşehir Belediyesi birimlerine haber verdi. Olay yerinde giden ekipler ölen civcivleri konteynerin önünden kaldırırken, canlı olan civcivlere ise mahalleli sahip çıktı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal