Yunus Ekibine Zanlıların Minibüsü Çarptı: 2'si Polis 7 Yaralı

Kırıkkale'de iki grup arasında olan silahlı kavga esnasında beş kişi ile arabalarıyla kaçan şüphelilerin çarptığı motosikletli Yunus ekiplerinden iki polis memuru yaralandı.

01.06.2020-07:55 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-07:53) Yunus Ekibine Zanlıların Minibüsü Çarptı: 2'si Polis 7 Yaralı

Kırıkkale'de iki grup arasında olan silahlı kavga esnasında beş kişi ile arabalarıyla kaçan şüphelilerin çarptığı motosikletli Yunus ekiplerinden iki polis memuru yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale'de Yuva Mahallesi 2489. Sokak'ta 2 grup arasında daha öğrebilemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle, silahların, sopaların ve baltaların konuştuğu kavgada, Erkan A. (42), Musa B. (26), Şahin T. (21), Orhan A ve Vedat G. (28) yaralandı.

İhbar üzerine kavganın olduğu yere polis ile sağlık ekibi sevk edildi. Kaçan şüphelilerin ve yaralıların olduğu minibüs, Vatan Caddesi'nde olay mahaline giden Mekzen Kaya (27) ve Celal Altunbaş'ın (31) olduğu motosikletli Yunus ekibine vurarak kaçtı.

Yaralanan emniyet güçleri, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Şüpheliler ve yaralıların bulunduğu 2 minibüs, Alparslan Türkeş Bulvarı Nokta Kavşağı'nda emniyet güçleri tarafından durduruldu. Emniyet güçleri şüphelileri gözaltına alırken içlerinden yaralı olanlar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

POLİSLERİN DURUMU İYİ

İl Emniyet Müdürü Günter Şenses ile İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Özmen de hastaneye giderek yaralı emniyet güçlerini ziyaret etti.

Şenses, hastane ziyareti çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamasında, "2 polisimiz yaralı. Önemli bir şeyleri yok çok şükür. Durumları iyi. Biraz gözetim altında kalacaklar." ifadelerini kullandı.

Vali Yunus Sezer de Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi gören polisleri Kaya ve Mekzen'e ziyarette bulunarak geçmiş olsun dileklerini belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal