YPG'nin Kirli Planı Ortaya Çıktı!

Büyük darbeler yiyerek köşeye sıkışan, Batı’dan istediği desteği bulamayan terör örgütü YPG, girdiği çıkmazdan kurtulmak için içerisinde bulunan yabancı uyruklu teröristlere sarıldı.

07.02.2018-09:18 - (Son Güncelleme: 07.02.2018-09:13) YPG'nin Kirli Planı Ortaya Çıktı!

Afrin’e konuşlanan yabancı teröristlerin içlerinde Amerikan, Kanada, Alman, İngiliz, Fransız ve Çinliler de yer alıyor.

Örgütün hedefi bu hamleyle kendilerine destek sağlamayan Batı başkentlerine cenazeler göndermek. Buralara gidecek cenazeler üzerinden genellikle Avrupa’daki örgüt destekçiler tarafından sosyal medya üzerinden algı çalışması yapılacak. Bu şekilde Batı’dan destek almayı düşünen örgüt, halkın desteğinin söz konusu ülkelerin yönetimleri üzerinde baskı oluşturacağını planlıyor. Bununla beraber Batı’daki yöneticilerin de, Türkiye’nin operasyonu durdurması için seslerini arttıracaklarını hedefliyor. Bu planın işlemesi için özellikle SDF bünyesindeki yabancı uyruklu teröristlerin varlığı üzerinden propaganda yapılıyor.

Örgüte yakın sosyal medya hesapları ve siteleri, sürekli yabancı teröristlerle gerçekleştirilen röportajlara yönelik videolar bulunuyor. Röportajlarda, yabancı teröristler, kendi dillerinde DEAŞ’a karşı verdikleri mücadeleden bahsedip Zeytin Dalı Harekatı’nı eleştiriyor. Hedefleri ise net; Avrupa, Türkiye’yi durdursun!

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal