Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

YPG'lilerin Leşleri Toplu Olarak Gömüldü!

Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin bölgesinde öldürülen PKK/YPG'lılar topluca gömülmeye götürülürken görüntülendi.

24.01.2018-12:25 - (Son Güncelleme: 25.01.2018-11:16) YPG'lilerin Leşleri Toplu Olarak Gömüldü!

Afrin'de Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Harekatı sürerken, bölgedeki teröristler teker teker etkisiz hale getiriliyor.

YPG'li teröristler "Türkleri durdurun." diyerek yardım çağrısı yaparken sayıları her geçen gün biraz daha azalıyor.

TOPLUCA GÖMÜLMEYE GÖTÜRÜLDÜLER

Teröristlerin sığınaklarının, yaşam alanlarının da imha edildiği bölgede öldürülen YPG'li teröristlerin gömülmek üzere topluca götürüldüğü anların görüntüleri paylaşıldı.

TÜRK SAVAŞ UÇAKLARI TERÖR HEDEFLERİNİ VURUYOR

09:30 Afrin'de Türk savaş uçakları terör hedeflerini vuruyor.

AFRİN HAREKATI'NA SIZMA GİRİŞİMİNDE BULUNAN 8 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

09:00 Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Afrin'deki terör hedeflerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, bölgedeki unsurlara saldırı amacıyla sızma girişiminde bulunan 8 terörist etkisiz hale getirildi.

SINIR HATTINDA "ÖZEL GÜVENLİK BÖLGESİ" UYGULAMASI

08:30 Hatay'ın Hassa ilçesinde Suriye sınırındaki bazı alanlar, 15 gün boyunca özel güvenlik bölgesi olarak belirlendi.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, Hatay Valiliğinin emriyle ilçe hudutlarındaki bazı noktaların 15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan edildiği bildirildi.

KATAR'DAN ZEYTİN DALI HAREKATI'NA DESTEK

07:00 Katar Savunma İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Khalid Bin Muhammed Al-Attiyah, mevkidaşı Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'yi telefonla arayarak, Türkiye'nin Afrin'e yönelik gerçekleştirdiği "Zeytin Dalı Harekâtı"nda Türkiye'yi sonuna kadar desteklediklerini söyledi.

"EN AZ 260 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ"

22.30: Zeytin Dalı Harekatı'nın 4. gününde TSK'dan yapılan yazılı açıklama, harekatıp planlandığı gibi ilerlediği bildirildi. Açıklama özetle şöyle denildi:

"Suriye'nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekâtı" planlandığı şekilde devam etmektedir.

Harekâtın planlama ve icrasında sadece teröristler ve bunlara ait barınak, sığınak, mevzii, silah, araç ve gereçler hedef alınmakta olup, sivil/masum kişilerin zarar görmemesi için her türlü dikkat ve hassasiyet gösterilmektedir.

Bununla beraber şu ana kadar bölgeden elde edilen bilgilere göre; en az 260 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği tespit edilmiştir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;