Yolcu Otobüsünde Valizden Çıkan Yılan Korku Dolu Anlar Yaşattı

İstanbul ile Düzce arası sefer yapan yolcu otobüsünde yolcunun valizinden firar eden piton yılanı, pani içerisinde 1 saatlik arama ile gizlendiği yerden çıkarılarak, sahibine verildi.

05.02.2020-09:57 - (Son Güncelleme: 05.02.2020-13:40)

Karayolları Taşıma Yönetmeliği ile geçen aylarda seyehat edenlerin beraberinde evcil hayvanlarını yanına alabilmesine izin verilmesinin akabinde Düzce’de tuhaf bir olay meydana geldi.

YOLCULUK ESNASINDA VALİZİNDE PİTON VARMIŞ

İstanbul’dan otobüsle Düzce’ye gden bir yolcu, valizin içinde bulunan piton yılanını otobüsün bagaj bölümüne verdi. Yolculuğu sona eren yolcu valizini alıp terminalden ayrıldı.

VALİZİNDE YILAN YOKTU

Valizine baktığında yılanı göremeyince terminale geri giden yolcu, yılanının valizinde olmadığını belirterek korku dolu anlar yaşadı. Otobüs şoförü ve yardımcı yılanın saklanabileceği yerleri dikkatlice aradı.

PİTON OTOBÜSÜN İÇİNDEN ÇIKTI

Hemen hemen 1 saatlik arama çalışmalarının akabinde yılan otobüsün ön kısmında bulunan stepne bölümünden çıkartılarak yolcuya verildi. Otobüs yardımcısı Melih Güvenç, o dakikaları cep telefonu ile kaydetti.



Korku dolu olayı anlatan yardımcı Melih Güvenç, "Yolcumuzu Düzce’de indirdiğimiz zaman aracımız yıkamaya giderken yolcumuz aracın yanına gelip, bagajında hayvanının olmadığını bize söyledi. Aracın içinde hayvanı aradık bulamadık. Bagajlara baktık bulamadık, en son stepne bölgesinde yılanı bulduk. Kaptanımız Cafer Bey yılanı güçlükle dışarı çıkarttı ve böyle bir tehlike atlattık. Piton yılanı tehlikelidir, zehirlidir diye bundan çekindik. Yolcu da zaten evcil olduğunu söyledi ama yine de çıkarttık, huzura kavuştuk. Çantasında hayvanının olmadığını söyledi. Biz de normal bir kedi, köpek zannettik. Daha sonra aradığımız hayvanın yılan olduğunu söyleyince biz de korktuk açıkçası. Yılanı bulduğumuzda içimize su serpildi." şeklinde konuştu.

Yılanına bulan vatandaş ise otobüs şoförüne teşekkür ederek terminalden ayrıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal