Yola Çıkan İnek Zincirleme Kazaya Neden Oldu

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde yola çıkan bir ineğe önce otomobil sonra da kamyon çarptı. Kazada 2 yaralanırken, olaya karışan da inek ise telef oldu.

13.06.2018-09:53 - (Son Güncelleme: 13.06.2018-08:54) Yola Çıkan İnek Zincirleme Kazaya Neden Oldu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde önce kamyonun ardından otomobilin ineğe çarpması neticesinde olan kazada 2 kişi yaralandı, kazaya neden olan inek ise telef oldu.

Alınan bilgilere göre, Tosya D-100 karayolunda bir kamyonun çarpması neticesinde sol şeride düşen ineğe Samsun tarafından Tosya yönüne giden Aykut Ö. yönetimindeki 28 ET 197 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü direksiyon hakimiyetini yitirerek yolun sonundaki bariyerlere çarpması neticesinde su kanalına girdi. Kaza ardından yola savrulan inek ölürken araç sürücüsü ve içinde yolcu olarak yer alan bir kişi yaralandı. Araç sürücüsüne ve yolcuya ilk müdahale olay yerine gelen 112 Sağlık birimleri tarafından gerçekleştirildi. Tosya Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıların durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kaza ardından olay yerine gelen Tosya Bölge Trafik Ekipleri yol güvenliğini alarak kulak küpesinden sahibini buldukları büyükbaş hayvan sahibi için yasal soruşturma başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal