Yol Verme Tartışması Cinayetle Bitti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otel çalışanı bir genç, yol verme tartışması sebebiyle tartıştığı bir başka otelde çalışan 3 kişi tarafından bıçaklanarak can verdi.

17.05.2019-17:37 - (Son Güncelleme: 18.05.2019-17:06)

Cinayet, gece saat 03.00 sıralarında Manavgat-Alanya D-400 karayolu kenarında Kızılot Mahallesi'nde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, Çenger Mahallesi'nde çalıştıkları otelden çıkan M.P., F.G. ve Y.K., alışveriş yapmak üzere Kızılot Mahallesi'ndeki markete geldi. Şahıslar markete girecekleri sırada toplama yolda otomobiliyle gelen ve Kızılot Mahallesi'nde bir otelde çalıştığı belirtilen Hüseyin Zeki Yıldırım (28) ile aralarında yol verme tartışması yaşandı. Çıkan kavgada Yıldırım'ı üç yerinden bıçaklayıp son olarak sırtından bıçaklayan şahıslar kaçarken, genç aldığı bıçak darbeleri ile olay yerinde can verdi.

Cinayet mahalline intikal eden Çengen Jandarma Karakolu ekipleri, Jandarma İstihbarat Birimi ile birlikte şüphelilerin bulunması için harekete geçti. Görgü tanıklarının ifadeleri ve güvenlik kameraları görüntülerinden şüphelilerden biri belirlendi. Şüpheliler, yapılan çalışmalarla 2 saatte otelin lojmanında saklanırken yakalandı. Çenger Jandarma Karakoluna getirilen şüpheliler birbirlerini suçlarken, ölen Hüseyin Zeki Yıldırım'ın cenazesi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 3 zanlı, jandarmadaki sorgularının ardından sıkı güvenlik önlemi altında Manavgat Adliyesine getirildi.
 
Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal