Yokuştan Kayarak Kaldırıma Çıkan Kamyoneti Kurtarmak İçin Seferber Oldular

Şişli'de yokuş yukarı çıkan yüklü kamyonet, önünde duran aracın durması sonucunda geri geri kayarak yan dönerek kaldırıma çıktı. Etraftakiler devrilmemesi için kamyonetin yan tarafına tutunup ağırlık yaparken, arkasını taş ile kütüklerle doldurdu.

27.11.2020-10:46 - (Son Güncelleme: 27.11.2020-11:23)

Hadise, Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesinde geçen gün saat 12.00 sularında gerçekleşti. Mal yüklü kamyonetin şoförü Hasan Göltaş, sokakta yokuş yukarı çıkarken önündeki aracın durması sonucunda kamyoneti durdurmak zorunda kaldı.

Aracın gitmesiyle Göltaş, gaza basarak ağır yükü olan kamyonetiyle gitmeye çalıştı. Fakat kamyonet kayarak yan dönüp kaldırıma çıktı.

Yardıma gelen etraftaki vatandaşlar, kamyonetin devrilmemesi için yanından kamyonete tutunup ağırlık yaptı. Bir taraftan da arka tarafına kütük dayayarak, tekerleklerin arkasını taşlarla doldurdu. Bu esnada oradan geçen kepçe operatörü, devrilmemesi için kepçeyle kamyonete arkadan destek oldu. Olayın bildirilmesiyle sokağa itfaiye görevlileri gönderildi. Kamyonet, iş makinasıyla itilerek, halatla bağlandığı itfaiye aracıyla çekilip kurtarıldı.

SÜRÜCÜ ARKADAKİ ARAÇLARA VURMAMAK İÇİN DİREKSİYONU KIRDI

Yardım edenler vatandaşlardan esnaf Okan Başboğa, şu ifadeleri kullandı:

 "Fazla yükledikleri için kamyonet yokuşu çıkamadı. Şoför arkadaki araçlara çarpmamak için direksiyonu sola kırmış. O sırada buraya bir kepçe geldi. Kamyoneti tutarak sabitledi. Biz de esnaf olarak sürücüye yardımcı olduk. Şimdi itfaiye ekipleri kamyoneti kurtaracak.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal