YÖK'ten Milli Dayanışma Kampanyası'na Destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 aylık maaşını bağışlayarak başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" projesine destek yağdı! Bu projeye katkıda bulunan isimlerden biri ise YÖK Başkanı Saraç ve diğer YÖK üyeleri oldu. Saraç YÖK olarak uygulamaya katkı sağladıklarını bildirdi.

31.03.2020-10:32 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-10:26) YÖK'ten Milli Dayanışma Kampanyası'na Destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 aylık maaşını bağışlayarak başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" projesine destek yağdı! Bu projeye katkıda bulunan isimlerden biri ise YÖK Başkanı Saraç ve diğer YÖK üyeleri oldu. Saraç söz konusu projenin anlam ve önemini vurgulayan bir açıklamada, uygulamaya katkı sağladığını dile getirdi.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde uygulamaya konulan Milli Dayanışma Kampanyasına yönelik "BizBizeYeterizTürkiyem" etiketini kullanarak, bir açıklamada bulundu.

Kampanyaya kendisi ve ve bütün YÖK üyelerinin birer aylık maaşlarını bağışlayarak fayda sağladıklarına vurgu yapan Saraç, "Üniversitelerimizin değerli rektörlerini de bu anlamlı kampanyaya katılmaya davet ediyorum." dedi. 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal