Yoğun Kar Yağışına Rağmen Aramalar Devam Ediyor

Düzce’nin Gölyaka ilçesi Saçmalıpınar köyü Dereevler konumunda karla mücadele ve yol açma faaliyetleri sırasında gerçekleşen heyelan akabinde Aksu Deresine yuvarlanan kepçe operatörünü arama-kurtarma faaliyetleri 5. günde yoğun kar yağışına rağmen sürüyor.

08.02.2020-15:29 - (Son Güncelleme: 08.02.2020-15:20)  Yoğun Kar Yağışına Rağmen Aramalar Devam Ediyor

Sis, kar yağışı ve rüzgar ile kaygan yer, dik, dar ve derin vadilerin olduğu bölgede arama-kurtarma faaliyetleri AFAD, Jandarma, Polis Dalgıç Timleri, Sahil Güvenlik, UMKE, DAKE, bazı sivil toplum kurumlarının arama kurtarma ekipleri, yöre halkı ve köylerin muhtarlarıyla beraber aramalar 94 kilometre mesafeye kadar uzandı.

Aksu Deresi ve Büyük Melen Deresi üzerinde botlarla arama gerçekleştirilirken, Sahil Güvenlik ekipleri de Melenağzı konumunda arama faaliyetleri düzenledi. Kayıp Muhammet Yılmaz'ın kuvvetli akıntıya kapılarak neredeyse 94 kilometre uzunluğunda olan Aksu Deresi ve Büyük Melen Derelerinde 153 çalışan ve köy muhtarlarının katılım göstermesiyle beşinci günde başlatıldı. Dere içerisinde bazı yerlerde derin alanlarda gün içerisinde istasyonlar oluşturularak arama faaliyetlerini derinleştirilecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal