Yine Hayvan Vahşeti! Kediyi İpe Asarak Öldürdüler

Tokat'ta bu kadar da olmaz dedirten bir vahşet yaşandı. Sokaktan geçen vatandaşlar bir binadan sarkıtılan ipe asılmış olan bir kedi cesedi gördüler. Olayla alakalı soruşturma açıldı.

26.09.2018-18:09 - (Son Güncelleme: 26.09.2018-17:57) Yine Hayvan Vahşeti! Kediyi İpe Asarak Öldürdüler

Tokat'ın Turhal ilçesinde bir binanın girişinde meydana gelen vahşeti fark eden insanlar gözlerine inanamadı. Kediyi ipe asan kişi yada kişilerin yakalanması için polis soruşturma açtı.

KEDİ, BİNADAN SARKAN İPTE ASILI OLARAK BULUNDU

Alınan bilgiye göre; Turhal ilçesi 108 Evler Mahallesi'nde ara bir sokakta yer alan bir apartmanın girişinde meydana gelen vahşeti fark edenler gözlerine inanamadı. Binadan sarkan bir ipe asılı olarak fark edilen kediyi etraftaki insanlar ipi keserek yere indirdi. Meydana gelen üzücü olayda telef olan kediye insanlık dışı muameleyi gerçekleştiren kişi yada kişilerin ele geçirilmesi için soruşturma açıldı.

"KAMERA KAYITLARININ ARAŞTIRILMASI İÇİN TAKİPTEYİZ"

Karadeniz Hayvan Hakları Federasyonu Kurucular Kurulu Başkanı Nihal Erkoç, meydana gelen üzücü olaydan sosyal medya üstünden gerçekleştirilen paylaşımlardan haberi olduğunu söyleyerek, "Bir kadının kedisi imiş. Sabah gürültüye sese dışarı çıktığında üzücü olayı görmüş. Belediye veteriner hekimi, emniyet gelmiş tutanak tutmuş. Orman Su İşleri Müdürlüğü'ne de haber verildi. Kamera kayıtlarının incelenmesi için takipteyiz" dedi.

"BU YAPILAN CANİLİK, İNSANLIK DIŞI"

Binadan ikamet eden yaşlı bir kadının aşağı çöpünü sarkıttığı ipe kedinin asılmış olduğunu kaydeden Erkoç, "Bu yapılan canilik, insanlık dışı. Bunu normal bir insan yapmaz diye düşünüyorum" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal