Yıldırım: İstanbul Halkının Verdiği Kararın Başımız Gözümüz Üzerinde Yeri Var

Oyunu Tuzla'da kullanan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul halkının verdiği kararın başımız gözümüz üzerinde yeri var." dedi.

23.06.2019-16:39 - (Son Güncelleme: 23.06.2019-16:26)

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, oyunu Tuzla'da kullandı.

"BİNALİ BAŞKAN" SLOGANLARIYLA KARŞILANDI  

Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile oyunu kullanmak için Tuzla'daki konutundan saat 11.23'te Aydınlı Mahallesi Emlak Konut Cemil Meriç İlkokulu ve Ortaokuluna geldi. "Binali başkan" sloganları eşliğinde karşılanan Yıldırım'a, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yıldırım, vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

1049 NUMARALARI SANDIKTA OY KULLANDI  

Yıldırım, "1049" numaralı sandıkta oyunu kullandı. Sandık görevlilerine başarı dileyen Yıldırım, "Hayırlı, uğurlu olsun" diyerek zarfı torunu Ahsen Yıldırım ile sandığa attı. 

Binali Yıldırım'ın yanında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz da yer aldı.

"RABB'İM İSTANBUL'UMUZ İÇİN, ÜLKEMİZ İÇİN BU SEÇİMLERİ HAYIRLI UĞURLU KILSIN"  

Okuldan çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Binali Yıldırım, oyunu kullanıp, vatandaşlık görevini yerine getirdiğini ifade ederek, şu ifadeleri kaydetti:

"İnşallah bugün oy kullanma süresi bitince oylar sayılacak ve gelecek 5 yıl için İstanbul'u kim yönetecek ona İstanbullular karar vermiş olacak. İstanbul halkının verdiği kararın başımız gözümüz üzerinde yeri var, mutlaka en doğru kararı İstanbullular vermiş olacak. Buna yürekten inanıyorum. Biz, 6 Mayıs'tan beri adaylar olarak kampanyalarımızı yapıyoruz. Her ilçede, her mahallede hemşehrilerimizle buluştuk, projelerimizi anlattık, vaatlerimizi anlattık. Bir konuştuk, iki dinledik. Eminim ki bugün konuşma sırası seçmenindir, İstanbullu hemşehrilerimizindir. Onlar kararını bugün vermiş oluyor. İstanbul'un bir dünya şehri olması için bugüne kadar ülke genelinde edindiğimiz tecrübeleri uygulamak için seçimler önemli bir fırsat. Rabb'im İstanbul'umuz için, ülkemiz için bu seçimleri hayırlı uğurlu kılsın."

SEÇİMLERİ AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINDA TAKİP EDECEK  

Bu seçimde sadece İstanbul seçmeni değil, kentte tanıdıkları ve akrabaları olan Anadolu'nun her tarafından vatandaşın İstanbul'la ilgilendiğini kaydeden Yıldırım, Anadolu'dan gelerek kampanyada aktif olarak görev alan ve gönüllü olan vatandaşlar ile yoğun bir çalışma yürüten parti teşkilatlarına teşekkürlerini iletti.

Yıldırım, seçimleri AK Parti İstanbul İl Başkanlığında takip edeceğini söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal