Yeşil Listede Aranan Terörist Öldürüldü!

Zeytin Dalı Operasyonu başarıyla sürerken, terör örgütü PKK, yeşil listede bulunan terörist Hasan Erdoğan'ın ölümünü sakladı.

08.03.2018-09:50 - (Son Güncelleme: 08.03.2018-09:45) Yeşil Listede Aranan Terörist Öldürüldü!

Yeşil listede PKK'lı olarak aranan terörist, Afrin'de YPG saflarında öldürüldü. Fakat örgüt, diğer ölülerinin isimlerini açık biçimde yayınlarken Kandil'den gelen elebaşının kimlik bilgilerini sakladı. Afrin'de süren Zeytin Dalı Operayonu’nda PKK'nın önde gelen adlarından Doğan Semsûr kod isimli terörist Hasan Erdoğan gebertildi. 1 milyonluk 'yeşil' listede aranan terörist Hasan Erdoğan'ın öldürülmesi terör örgütünün yayın organlarında da yayımlandı.

Fakat terör örgütü PKK hain bir yola başvurup öldürülen diğer teröristlerin fotoğraflarını ve açık kimlik bilgilerini duyururken, bu teröristin yalnızca ismini açıkladı ve fotoğraf hanesine karanfil fotoğrafı koydu. İçişleri Bakanlığı'nın en çok aranan teröristler listesinde 1 milyon lira ödüllü Yeşil kategoride bulunan terörist Hasan Erdoğan'ın 6 Şubat'ta Afrin'in Şeyhurze köyünde kendisine bağlı 83 teröristle beraber gebertildiği belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal