Yerli Otomobilin İlk Prototipi İncelendi

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOGG Yönetim Kurulu Toplantısı'nın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katılımıyla yaptıklarını söyleyerek, "Sene sonunda milletimizin beğenisine sunacağımız prototipimizin ilk modelini inceledik" ifadesini kullandı.

05.08.2019-15:19 - (Son Güncelleme: 05.08.2019-15:15) Yerli Otomobilin İlk Prototipi İncelendi

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Twitter sayfasından, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Yönetim Kurulu Toplantısı ile alakalı paylaşım yaptı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank'ın katılımıyla TOGG Yönetim Kurulu Toplantısı'nı yaptıklarını söyleyen Hisarcıklıoğlu, "Sene sonunda milletimizin beğenisine sunacağımız prototipimizin ilk modelini inceledik." mesajını paylaştı.

BAKAN VARANK CEO'DAN BİLGİ ALDI

Toplantı öncesi TOGG Ar-Ge Merkezi'ni ziyaret eden Bakan Varank, TOGG Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş'tan çalışmalar ile alakalı bilgi aldı ve çalışanlarla sohbet etti. Karakaş, Türkiye'nin Otomobili Projesi'nde gelinen son durum ile alakalı sunum yaptı ve aracın üç boyutlu çizimini gösterdi.

Söz hususu toplantıya Bakan Varank'ın haricinde Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Hisarcıklıoğlu, TOGG Yönetim Kurulu üyelerinden Ethem Sancak, Ahmet Nazif Zorlu, Ahmet Akça ve Taha Yasin Öztürk de katıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal