Yer Kavgasında Ortalık Karıştı! 7 Yaralı

Bursa'da sahilde yer tartışmasından çıkan kavgada iki grup birbirlerine sopa, tabure ve şişelerle saldırdı. Olayda her iki taraftan 7 kişi yaralandı.

30.07.2018-14:31 - (Son Güncelleme: 30.07.2018-14:42)

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, sahildeki bir kafede iki grup arasında meydana gelen 'yer' tartışması, kavgaya dönüştü. Sopa, tabure ve şişelerin kullanıldığı kavgada 7 kişi yaralandı.

KAVGACILARIN YAKINLARI DA GELDİ

Olay, dün akşam saatlerinde, ilçeye bağlı Sahil Mahallesi'ndeki Küçük Kumla Sahilinde cereyan etti. Sahilde yer alan kafede oturmak isteyen iki grup, 'yer' sebebi ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa zamanda kavgaya dönüştü. Gruptakilerin akrabalarının da dahil olması ile kavga büyüdü.

POLİS BİBER GAZIYLA AYIRDI

İki grup, önce ellerindeki sopalarla birbirlerine daldı. Sonrasında ellerine aldıkları tabure ve şişeleri birbirlerine attılar. Etraftakilerin haber vermesiyle polis birimleri olay yerine geldi. Polisler de tarafları yatıştırmakta güçlük çekti. Polis, yaralı durumda birbirlerine saldırmayı sürdüren tarafları, biber gazı sıkarak ayırdı.

Olayda, her iki gruptan 7 kişi yaralandı. Yaralılar, gelen 112 Acil Servis birimleri tarafından Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis, olayla alakalı tarafların ifadelerini aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal