Yeniden Refah Partisi'nin Tabelası, Saadet Partisi'nden Alınan Binaya Asıldı

Saadet Partisi tarafından boşaltılan binaya Yeniden Refah Partisinin tabelası asıldı. Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri Suat Pamukçu, parti binasındaki ilk toplantının 26 Temmuz'da Genel Başkan Fatih Erbakan önderliğinde yapılacağını ifade etti.

19.07.2019-17:51 - (Son Güncelleme: 19.07.2019-17:48) Yeniden Refah Partisi'nin Tabelası, Saadet Partisi'nden Alınan Binaya Asıldı

Yeniden Refah Partisinin tabelası, bir süre önce Saadet Partisi tarafından boşaltılan binaya asıldı. Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri Suat Pamukçu, yaptığı açıklamada, altyapı ve haberleşme sistemlerinde problemler olan binada tadilat çalışmalarının sürdüğünü söyleyerek Kurban Bayramı'ndan sonra resmi açılışı yapacaklarını söyledi.

Parti tabelasının bugün genel merkez binasının girişine asıldığını söyleyen Pamukçu, "Yaşlı bir bina. 1980'li senelerde beri bu davanın hizmetinde olan bir bina. Milli Görüş'e uzun seneler hizmet vermiş, bu sebeple manevi havası bizim için çok önemli bir bina. Bundan istifade etmek istedik. Tabii ki tabelamızı başka yere asamadık, bu binaya astık. Aynı yerde siyaset yapmak önemliydi." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal