Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'nı Destekleyeceğini Açıkladı

Yeniden Refah Partisi, yerel seçimlerdeki duruşunu açıkladı. Genel Başkan Fatih Erbakan Saadet Partisi'nin Milli Görüş'ü temsil etmediğini söyleyerek, Cumhur İttifakı'nı destekleyeceklerini söyledi.

27.03.2019-08:52 - (Son Güncelleme: 27.03.2019-08:42) Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'nı Destekleyeceğini Açıkladı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart yerel seçimleri ile alakalı bir açıklama paylaştı. Erbakan, Saadet Partisi'ne ve Millet İttifakı'na sert eleştiriler yaparak Cumhur İttifakı'nı destekleyeceklerini söyledi.

Fatih Erbakan, Saadet Partisi'nin Milli Görüş'ü temsil etmediğinin altını çizerek şu ifadeleri kullandı:

SAADET PARTİSİ'NE SERT ELEŞTİRİLER

"Partinin yönetimini elinde tutan kadronun yaptığı Erbakan Hocamız'ı ve Milli Görüş'ü temsil etmek değil, Milli Görüş ve Erbakan Hocamız'ı siyasete alet etmektir."

Fatih Erbakan, CHP, HDP ve İyi Parti İttifakı'na destek veren Saadet Partisi'ne verilen oyların Milli Görüş'e verilmiş olmayacağının altını çizdi.

"SAADET PARTİSİ MİLLİ GÖRÜŞ'Ü TEMSİL ETMİYOR"

Milli Görüş lideri merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Saadet Partisi'nin Milli Görüş çizgisini istismar ettiğini ifade etti.

Erbakan şu sözlere yer verdi:

"Bu parti ile alakalı bir diğer önemli nokta da; parti idaresinin birçok seçim bölgesinde 'gizli' ya da 'açık' ittifaklar kurarak, Milli Görüş çizgisine en uzak yerde olan çok sayıda belediye meclis üyesi adayını kendi listesinden aday çıkarmış olmasıdır. Tüm bu açık gerçekler sebebiyle; Milli Görüş beklentisiyle bu partiye verilecek oylar kesinlike Milli Görüş'e verilmiş oylar değildir. Kısaca söylemek lazımsa; bu malum partinin yönetimini elinde tutan kadronun yaptığı Erbakan Hocamız'ı ve Milli Görüş'ü temsil etmek değil, "Milli Görüş ve Erbakan Hocamız'ı siyasete alet etmektir"

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal