Yeniçağ Gazetesi Yazarı Ahmet Takan: Yeni Parti İçin Genç Bir İsim Hazırlanıyor

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan'dan yeni kurulacak parti ile alakalı önemli bir iddia ortaya atıldı. Takan, "Ne Davutoğlu ne de Babacan. Onlardan hiçbir şey olmaz. İnanamayacağın, çok genç ve sürpriz bir isim hazırlanıyor" dedi.

20.03.2019-09:12 - (Son Güncelleme: 20.03.2019-09:04) Yeniçağ Gazetesi Yazarı Ahmet Takan: Yeni Parti İçin Genç Bir İsim Hazırlanıyor

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, yerel seçimin ardından kurulacağı öne sürülen yeni partiye yönelik kulis yazdı. Takan, geride bıraktığımız günlerde iktidar için de önemli bir kişiyle konuştuğunu, bu kişinin kendisine "Ne Davutoğlu ne de Babacan. Onlardan hiçbir şey olmaz. İnanamayacağın, çok genç ve sürpriz bir isim hazırlanıyor" dediğini söyledi.

Ahmet Takan, Yeniçağ'da "Ne Babacan, ne Davutoğlu" başlığıyla paylaşılan yazısında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın yeni parti kuracağı iddiasını köşesinde yazdı.

Takan'ın yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

"GENÇ VE SÜRPRİZ İSİM"

AK Parti içerisinde tepkili, iri dişli bir muhalif kadro meydana geldiğini ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bunu çok yakından izlediğini söyleyen Takan, iktidar için de önemli bir isimle konuştuklarını şöyle anlattı:

"Bu kadro da 31 Mart sonuçlarını bekliyor, ona göre hareket edecek. İktidar içerisinde önemli bir isimle geçenlerde görüşüyordum, 'Ne Davutoğlu ne de Babacan. Onlardan hiçbir şey olmaz. Tayyip Bey de bunu çok iyi biliyor. 'Gelin buraya' dese ikisi de koşar gider. Başka şansları mı var. Abdullah Gül'den hiçbir şey çıkmayacağını artık herkes net olarak gördü. İnanamayacağın, çok genç ve sürpriz bir isim hazırlanıyor. Erdoğan'a alternatif yapı AK Parti içerisinden geniş bir oluşumu kapsayarak çıkacak' dedi. Çok kurcaladım, 'genç ve sürpriz isim' hakkında bilgi alamadım. 'Hep birlikte bekleyelim bakalım.' demekle yetindi."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal