Yeni Zelanda'da Yaralanan Türkler Hakkında Açıklama Sağlık Bakanı'ndan Geldi

Yeni Zelanda'da yaşanan terörist saldırı sonrasında yaralanan 3 Türk'ün sağlık durumuyla ilgili olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu.

18.03.2019-15:34 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-16:00) Yeni Zelanda'da Yaralanan Türkler Hakkında Açıklama Sağlık Bakanı'ndan Geldi

Cuma günü düzenlenen terör saldırısında 50 Müslüman hayatını kaybetti. Bu saldırıda yaralanan 3 de Türk bulunuyordu. Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan ilk açıklamalarda hastaneye kaldırıldıkları bilgisine ulaşılan bilgilere ek olarak en sonuncusu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi.

Sağlık Bakanı Koca'nın yaptığı açıklamada 3 Türk vatandaşımızın durumlarının iyi olduğu ve daha da iyi olacağını ifade etti.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY'DA KONUYLA ALAKALI BİZZAT İLGİLENMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte Yeni Zelanda'ya giden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Türk vatandaşları bizzat kendisi ziyaret ederek doktorlardan bilgi almıştı.

Oktay, doktorlardan aldığı bilgiler doğrultusunda vatdandaşlarımızın durumunun iyi olduğunu ifade etmişti.

BÜTÜN GÜCÜMÜZLE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Türkiye Cumhuriyeti Devletie bütün makamlarıyla yurtdışında yaşayan vatandaşlarının hak ve hürriyetlerini bütün gücüyle savunduğunu ve koruduğunu bu terör saldırısı sonucunda net bir şekilde ortaya koymuş oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal