Yeni Zelanda, Haluk Levent'e Teşekkür Etti

Yeni Zelanda Dışişleri Bakanı Winston Peters, Levent'e, Çanakkale konserinin gelirini terör saldırısında yaşamını yitirenlerin yakınlarına bağışladığı için teşekkürlerini iletti.

22.03.2019-18:57 - (Son Güncelleme: 22.03.2019-18:44) Yeni Zelanda, Haluk Levent'e Teşekkür Etti

Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters, şarkıcı Haluk Levent'e, Çanakkale konserinin gelirini Yeni Zelanda'daki terör saldırısında yaşamını yitirenlerin yakınlarına bağışladığı için teşekkürlerini iletti.

"KARDEŞLİK ADINA ÖNEMLİ"

Yardımın ülkeleri için önemini vurgulayan Peters, "Çanakkale'deki konserin gelirinin ülkemizdeki terör mağdurlarına gönderilmesi bizi çok mutlu etti. Ülkemizdeki kardeşlik adına önemli bir yardım." ifadelerini kullandı. Şarkıcı Haluk Levent, AA'nın sorularını cevaplarken, Çanakkale konserinin gelirini Yeni Zelanda'daki saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine bağışladığını açıkladı.

"GÜZEL DÖNÜŞLER ALDIM"

Levent, "Yeni Zelanda'nın Ankara Büyükelçiliği ile görüştük. Yeni Zelanda medyası ve Büyükelçi bu yardımın kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyerek beni toplantı çıkışına davet etti. Burada Sayın Peters ile konuştum. Bana teşekkürlerini iletti. Onlara ve ailelerine sahip çıktıkları için ben de kendilerine teşekkür ettim. Yeni Zelanda'da yaşayan Müslümanlardan da güzel dönüşler aldım. Dayanışmayı artırdığımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal