Yeni Yıldan Önce 71 Maddelik Torba Teklif Geliyor

AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cemal Öztürk, TBMM'de kabul edilen 71 maddelik torba teklifi hakkında açıklamalarda bulundu.

08.12.2018-14:52 - (Son Güncelleme: 08.12.2018-14:48) Yeni Yıldan Önce 71 Maddelik Torba Teklif Geliyor

AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cemal Öztürk, TBMM'de kabul edilen 71 maddelik torba teklifi hakkında açıklamalarda bulundu. Öztürk, pek fazla kişi ve sektörü alakadar eden 71 maddelik torba teklifin yılbaşından önce yasalaşacağını ifade etti.

'YILBAŞINDAN ÖNCE YASALAŞMASINI BEKLİYORUZ'

Öztürk tarafından yapılan açıklamada 'Zorunlu Deprem Sigortası (DASK), yaşlılık aylıkları, hayvancılığın desteklenmesi, sigortacılık sektörü, lisanlı depoculuk, ithalat, imalat sanayine yönelik çok sayıda düzenlemeyi içeren 71 maddelik torba teklif, Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Türkiye'nin ekonomik büyümesine katkı yapacağına, vatandaşlarımızın gelir ve refah düzeyini yükselteceğine inandığımız bu kanun teklifini komisyonumuzda kapsamlı şekilde müzakere ederek kabul ettik. Bütçe görüşmelerinin hemen ardından TBMM Genel Kurulunda görüşülüp, yılbaşından önce yasalaşmasını bekliyoruz' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal