Yeni Yılda Değişen Tek Şey İsimler! Yine Bir Kadın Öldürüldü

Yeni yılın ilk gününden üzücü bir haber geldi. Bir kadın cinayeti daha işlendi. İsimler ve yerler değişiyor sadece ama kadın cinayetlerinin önüne geçemiyoruz.

01.01.2020-20:34 - (Son Güncelleme: 01.01.2020-20:34) Yeni Yılda Değişen Tek Şey İsimler! Yine Bir Kadın Öldürüldü

Elzem olay akşam vakitler 18.00 sularında Kazım Karabekir Caddesi'nde ortay çıktı. Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yaşayan 1 çocuğun annesi Ebru A., tahminlere göre 3 ay önce sürekli tartıştığı eşini terk etmek zorunda kaldı ve Iğdır'a yerleşti.

Burada ev kiralayan Ebru A.'yı bulan eşi Umut A. kente geldi. Eşinin evine giden Umut A., kapıyı çalıp, içeri girdi. Bu sırada iddiaya göre, ikili arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Umut A., yanında getirdiği tabanca ile Ebru A.'ya ateş etti. Ebru A. kanlar içinde yere yığılırken, Umut A. kendisini de göğsünden vurdu.

Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, Ebru A.'yı banyoda, Umut A.'yı ise odada kanlar içinde buldu. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Ebru A.'nın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Yaralı Umut A. ise kaldırıldığı Iğdır Devlet Hastanesinde ameliyata alındı. Çiftin çocuklarının olay sırasında bakıcıda olduğu öğrenildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal