Yeni Türk Zırhlısı Uluslararası Görücülerini Bekliyor

Yeni Türk zırhlısı uluslararası pazarlarda görücüye çıkıyor. Ülkemizin lider kara aracı üreticilerinden FNSS, PARS 6x6 İZCİ zırhlı aracını yurt dışında ilk kez alıcısıyla buluşturacak.

15.04.2018-23:00 - (Son Güncelleme: 15.04.2018-22:53) Yeni Türk Zırhlısı Uluslararası Görücülerini Bekliyor

FNSS şirketi, Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da yarın başlayacak ve 19 Nisan'a kadar sürecek Asya Savunma Hizmetleri Fuarı'nda (DSA 2018), savunma ihracatında Güneydoğu Asya Bölgesi'ndeki liderliğini öne çıkaracak.

Kara aracı üretici FNSS, bu yıl 12. kez katıldığı fuarda, PARS 6x6 İZCİ zırhlı aracını da ilk kez yurt dışında alıcılara sunacak. PARS teknolojisi kullanılarak Malezya için geliştirilip üretilen AV8 GEMPITA 8x8 araçları ise FNSS’nin Malezyalı ortağı DEFTECH’in standında görücülerini bekleyecek.

Bölgede ülkemizin en büyük savunma ihracatını gerçekleştiren FNSS, teknoloji transferiyle birlikte Malezya Kara Kuvvetlerinin omurgasını oluşturan paletli ve 8x8 tekerlekli zırhlı araçları alıcılara ulaştırıyor.

Malezya’nın yanı sıra Filipinler ordusuna hizmet veren ZMA-15 sınıfı araçlar ve yakın zamanda Endonezya ordusu için geliştirilen orta sınıf tank KAPLAN MT, FNSS'in bölgedeki güvenilir Türk savunma şirketi pozisyonunu güçlendiriyor.

Fuar, Malezya, Pakistan, Endonezya, Filipinler gibi bölge ülkelerinden üst düzey yetkililerle görüşme açısından önemli avantajlar sağlıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşapı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal