Yeni Şafak Gazetesine Şüpheli Telefon: Sizi Bitireceğiz!

Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, sürekli rahatsız edildikleri dile getirdi. Karagül gelen aramalara, 'Sizi bitireceğiz, Türkiye'yi teröre boğacağız' gibi ifadelerin yer aldığını söyledi.

03.11.2018-11:37 - (Son Güncelleme: 03.11.2018-12:58)

Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, bugün köşesinde yazdığı yazısında ciddi tehditler aldıklarını söyledi.

"BOMBALI ARAÇLAR BU BAĞLAMDA DEĞERLENDİRİLMELİ"

"Sizi bitireceğiz, Türkiye'yi teröre boğacağız" gibi tehditler aldıklarını öne süren Karagül, son dönemde ele geçirilen bombalı araçların da bu çerçevede değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Karagül köşesinde şu sözlere yer verdi:

"Terör Koridoru" da, Fırat'ın Doğu'suna gerçekleştirilecek müdahale de kesinlikle terörle mücadele değil. Jeopolitik bir müdahaledir, onların harita planlarına karşı bölgenin direnmesidir, Türkiye'nin direnmesidir. Yüz sene önceki hesaplar bugün tekrar masaya gelirken, bölge tekrar parçalanırken, buradaki proje Suriye'nin parçalanmasıyla kısıtlı değil, Türkiye'yi parçalama planlarının en önemli kısmıdır.

Gariptir, biz bu nedenlerle bölgeye müdahale için uğraşırken, bir gelecek hesabını bütün boyutlarıyla ortaya koyarken hem içeriden hem dışarıdan tehditler alıyoruz.

"PATRONLARINI BİLİYORUZ"

Yeni Şafak'ı tehdit mesajları: "Sizi mahvedeceğiz. Türkiye'yi teröre boğacağız"

Bir süre önce Yeni Şafak'a, sahiplerine ve idarecilerine gelen tehditler bu kapsamdadır. DEAŞ ismi altında direkt olarak bize gönderilen ses kayıtlarında bugünler ifade ediliyordu.

"Sizi mahvedeceğiz" türünde tehditler geliyor, "Türkiye'yi teröre boğacağız" diyorlardı. Şimdilerde bakıyorum, bu tehditlere paralel şekilde bombalı araç saldırı girişimleri, hazırlıkları başlıyor. Ele geçirilen intihar bombacıları, bombalı araçlar ve patlayıcılarla o ses kayıtları uyuşuyor.

İmza hem DEAŞ hem PKK. Patronlarını da biliyoruz…

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal