Yeni Kanun Devreye Girdi! İlk Ceza Kesildi

İstanbul Eyüpsultan'da asker uğurlaması esnasında yolu trafiğe kapatarak drift yapan zanlı Şenol A., polis tarafından gözaltına alındı.

03.11.2018-08:58 - (Son Güncelleme: 03.11.2018-09:53)

Yeni trafik kanununa göre cezası 235 liradan 5 bin 10 liraya yükselen ceza miktarı ilk defa sürücü Şenol A.'ya uygulandı Alibeyköy polis merkezine gönderilen Şenol A. 'Pişmanım bir daha yapmayacağım.' şeklinde konuştu.

Sosyal medya üzerinde paylaşılan otomobille yolu kapatarak drift yapılan görüntüler üzerine güvenlik güçleri harekete geçti. Polis Eyüpsultan'ın Mareşal Fezvi Çakmak caddesi üzerinde yaşanan olayı Şenol A. isimli kişinin yaptığını tespit etti. Yapılan çalışmada bir asker uğurlaması esnasında çekildiği fark edilen görüntülerde Şenol A.'nın askere giden iki kişinin çevresinde drift yaptığı anlaşıldı.

5 BİN 10 LİRA CEZA 

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince sürücü Şenol A. güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Trafik ceza kanununda yapılan değişiklikler neticesinde sürücü Şenol A.'ya 5 bin 10 lira para ceza verildi. Yeni Trafik Kanunu'nun ilk cezası ilk defa Şenol A.'ya uygulandı. Daha önceki ceza miktarının 235 lira olduğu biliniyor.

Sürücü Şenol A.'nın otomobiline de 60 gün süreyle el kondu. Bununla birlikte ehliyeti de alınan Şenol A.'nın akıl sağlığının yerinde olduğunu kanıtlamasından sonra 60 gün sonra ehliyetini geri alabileceği ifade edildi.

'PİŞMANIM BİR DAHA YAPMAYACAĞIM'

Gayrettepe'de yer alan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde işlemlerden sonra adli işlem yapılması için Alibeyköy polis merkezine sevk edilen şüpheli Şenol A. 'Yaptığımdan çok pişmanım. Bir daha yapmayacağım.' dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal