Yeni Kabine İçin Gündem Olacak İsim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni kabineyi açıklamasına günler kala ortaya flaş bir iddia daha atıldı. Söylentiye göre iş adamı Ethem Sancak'ın adı Ticaret Bakanlığı yada Sanayi Bakanlığı için geçiyor.

06.07.2018-16:00 - (Son Güncelleme: 06.07.2018-15:54) Yeni Kabine İçin Gündem Olacak İsim

Önümüzdeki hafta açıklanması tahmin edilen, 16 bakan ve en az 3 cumhurbaşkanı yardımcısından meydana gelecek yeni bakanlar kurulu konusu meselesi AK Parti kulislerinde gündemde.

GÖZLER YENİ KABİNEDE

Yeni Bakanlar Kurulu için çalışmalar tüm süratiyle devam ederken, ortaya atılan iddialar Ankara kulislerini heyecanlandırdı.

ETHEM SANCAK SÜRPRİZİ

Gazeteci Işık, Posta'da yazdığı bugünkü yazısında, yeni Bakanlar Kurulu'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen iş adamı Ethem Sancak'ın da olacağı iddiasını yaptı.

"ÖYLE BİR YERDEN TELEFON GELDİ Kİ..."

Işık, "Günlerdir Ankara'dan aldığım yeni Bakanlar Kurulu kulislerini kaleme alıyorum. Dün öyle bir yerden öyle bir telefon aldım ki yazmak mecburiyetindeydim. İş adamı, aynı zamanda AK Parti idaresinde de olan Ethem Sancak'ın ismi de yeni kabine için geçiyormuş. Kaynağıma 'Hangi bakanlık?' diye sordum, 'Ticaret Bakanlığı da olabilir, Sanayi Bakanlığı da onu Patron bilir' dedi" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal