Yeni Askerlik Sisteminde Orduya Er Olarak Giren Asker General Bile Olabilecek

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yeni askerlik sistemiyle ilgili çok önemli bilgiler verdi. Akar yeni askerlik sisteminde orduya er olarak giren bir askerin general bile olabileceğini söyledi.

26.04.2019-10:11 - (Son Güncelleme: 26.04.2019-10:04) Yeni Askerlik Sisteminde Orduya Er Olarak Giren Asker General Bile Olabilecek

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yeni askerlik sisteminde er olarak orduya giren bir askerin şartları yerine getirmesi durumunda general olabileceğini söyledi.

Bakan Hulusi Akar, yanında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Milli Savunma Bakan Yardımcıları Yunus Emre Karaosmanoğlu ve Alpaslan Kavaklıoğlu, sivil memurlarla öğle yemeğinde bir araya geldi.

YENİ SİSTEMDEN DETAYLAR VERDİ

Yeni askerlik sistemi ile alakalı çalışmaların sona ermek üzere olduğunu söyleyen Bakan Akar, "Hiçbir zaman hiç kimsenin önü kesilmiyor. Er olarak başlayacak genç arkadaşlarımız, uzman olacak, şartları yerine getirdiği vakit astsubay olacak diğer şartları yerine getirince subay olacak ardından general olacak. Hiçbir engel yok. Önemli olan bireyin çalışması, kendini geliştirmesi ve katkısı yani performansı." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal