Yeni Açılan Bursa Şehir Hastanesi'ni Su Bastı

16 Temmuz'da hasta kabulüne başlayan ve Türkiye'nin en büyük 5. şehir hastanesin olan Bursa Şehir Hastanesi'ni su bastı.

29.07.2019-12:42 - (Son Güncelleme: 29.07.2019-12:39) Yeni Açılan Bursa Şehir Hastanesi'ni Su Bastı

399,5 milyon dolar harcanarak 15 gün önce hizmete alınan Türkiye'nin en büyük 5. Şehir hastanesi olan bin 355 yataklı Bursa Şehir Hastanesi’nin idari kısmı sular altında kaldı. Dünya standartlarında ileri teknoloji ile donatılan şehir hastanesi 16 Temmuz’da hasta kabulüne başlamıştı.

Sözcü'den Halil Ataş'ın aktardığına göre hastaneyi personelin çalıştığı esnada su bastı. Tavandan bir anda sular boşalmaya başlamasıyla mesai yapan personeller neye uğradığını şaşırarak sağa sola kaçıştı. Suyun ağırlığını taşıyamayan tavan bir müddet sonra çöktü.

ŞEHİR MERKEZİNE 20 KM UZAKLIKTA

Nilüfer ilçesine bağlı Doğanköy Mahallesi'ndeki Bursa Şehir Hastanesi'nin kent merkezine mesafesi yaklaşık 20 kilometre. Hastaneye ulaşım yeni konulan 3 adet otobüs hattı ile sağlanıyor. Şehir merkezinden hastaneye ticari taksi ile giden hastalar 230-250 lira taksi parası vermek zorunda kalıyor. Bursa Şehir Hastanesi hizmete alındığı ilk gününde polikliniklere 2 bin 500 kişi müracaat etmişti. Hastane etrafında eczane olmaması da vatandaşın tepkisi çekti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal