Yemin Töreninde Gelen Acı Haberle Yıkıldı!

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, meclis kürsüsünde yemin ettiği esnada kız kardeşinden gelen acı haberle hüzne boğuldu. Vekil Arslan'ın, 40 yaşındaki kız kardeşi yaşamını yitirdi.

08.07.2018-16:46 - (Son Güncelleme: 08.07.2018-17:01)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Ednan Arslan'ın kız kardeşi Arzu Arslan, 40 yaşında yaşamını yitirdi. Bedensel ve zihinsel engelli olduğu bilgisine ulaşılan ve uzun süredir hastanede tedavi gören Arzu Arslan'ın durumunun son dönemlerde kötüleştiği biliniyordu.

YEMİN SONRASI İZMİR'E DÖNDÜ

Kız kardeşinin ölüm haberini, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) yemin töreninde alan Ednan Arslan, törenin ardından hemen İzmir'e döndü. 24 Haziran genel seçimlerinde ilk kez seçilerek Meclis’te CHP sıralarında yer alan İzmir Milletvekili Ednan Arslan, dün TBMM'deki yemin töreninde doğuştan bedensel ve zihinsel engelli olan kardeşi Arzu Arslan'ın acı haberi ile hüzne boğuldu.

PAZARTESİ CENAZE TÖRENİ YAPILACAK

Bir süredir tedavi atında Arzu Arslan'ın son dönemlerde yaşam fonksiyonlarının zayıfladığını ifade eden Ednan Arslan, hemen İzmir'e dönerek ailesine destek oldu ve taziyeleri kabul etti. Arzu Arslan için yarın (pazartesi) saat 12.00'da Narlıdere Cemevi'nde cenaze töreni gerçekleştirilecek.

EDNAN ARSLAN KİMDİR?

Ednan Arslan, 1979 yılında Erzincan’ın Tercan İlçesi Bulmuş Köyü’nde hayata gözlerini açtı.

İlk, orta ve lise eğitimlerini İzmir’de bitiren Ednan Arslan, 2001 senesinde Pamukkale Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden başarıyla bitirdi

Meslek yaşamında nükleer, termik ve hidroelektrik santraller ile yenilenebilir enerji konularında teorik ve pratik çok sayıda çalışmada yaptı. Diğer yandan baz istasyonlarının insan ve çevre sağlığı üzerine tesiri hususunda çalışmalar gerçekleştirdi.

Siyaset hayatına 2002 sene Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları’nda start verdi.

Bu süreçte, il ve ilçe kongre delegelikleri yapmış ve hali hazırda kurultay delegesidir.

Ednan Arslan, 2004 yerel seçimleri, 2007 genel seçimleri ve 2009 yerel seçimlerinde gençlik kolları başkanı ve il yönetim kurulu üyesi olarak CHP içerisinde aktif rol üstlenmiştir.

Ednan Arslan’ın 27. dönem CHP İzmir milletvekili olarak TBMM’de koltuk sahibi oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal