Yayalara Yol Vermeyen Sürücü Yaya Geçidinden Yürütüldü

Adana'da yaya geçidinde yayalara öncelik vermediği belirlenen sürücüyü polis durdurdu. Empati kurması amaçlanan sürücü yaya geçidinden yürütüldü.

29.05.2019-14:57 - (Son Güncelleme: 29.05.2019-14:53)

Adana'da trafik uygulaması yapan polis tarafından yayalara öncelik vermediği gerekçesiyle durdurularak otomobilinden indirilen sürücü, empati kurması için yaya geçidinden yürütüldü.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi, İçişleri Bakanlığı tarafından 2019'un "Yaya Öncelikli Trafik Yılı" ilan edilmesi sebebiyle şehir çapındaki denetimlerini sıklaştırdı.

Trafik polisleri, kent merkezindeki Atatürk, Ziyapaşa, Özler ve Kozan caddeleri ile Nuri Sabuncu, Gazipaşa, Bülent Angın, Kenan Evren, Turgut Özal ve Süleyman Demirel bulvarlarında uygulama gerçekleştirdi.

Nuri Sabuncu Bulvarı'nda valilik binası civarındaki uygulama esnasında yayaların geçişine öncelik vermediği tespit edilen bir sürücü durdurularak ikaz edildi.

Otomobilinden inerek yaya geçidinden geçmesi istenen sürücü, yanındaki polis memuruyla yolun karşısına kadar yürüdü. Bu esnada bazı araçlar durup bekledi.

"SİZLERİ ONURLANDIRMADI MI?"

Polisin, "Sürücülerin durup yol vermesi sizleri onurlandırmadı mı?" sorusuna sürücü, "Tabii ki" cevabını verdi.

Uygulama esnasında sürücülere trafik emniyetiyle alakalı bilgilerin olduğu broşür dağıtıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal