Yaşlı Vatandaşlara Şiddet Devam Ediyor!

Coronavirüs salgını sonrası yaşlılar salgından etkilenmemesi için uyarılırken, bir grup bilinçsiz vatandaş, yaşlı bireylere duygusal şiddet uygulamaya devam ediyor. Bugün yayılan bir videoda, yaşlı adamı yolunda çeviren gençler, "Virüsün birini bulduk diyerek." diyerek dalga geçti.

24.03.2020-15:53 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-15:59)

Dün yayılan bir videoda yaşlı adama uygulanan duygusal şiddet bugün yine gün yüzüne çıktı. Bir grup kendini bilmez genç, yaşlı bir  vatandaşı yolunda çevirdi ve adama zorla maske takarak başına kolonya döktü. Görüntülerde, "Virüsün birini bulduk." diye şahıs, daha sonra gitmek isteyen yaşlı adama "Bak lan buraya." dedi ve adamı zorla durdurdu.  "Virüs vak'asına yakalanmış acil müdahale timi geldi." diyerek yaşlı adama maske takan genç, başına da kolonya döktü. Daha sonra "Kesinlikle kimseye bulaşmıyorsun, doğru hastaneye gidiyorsun." diyen genç, yaşlı adamı gönderdi.

Sosyal medya üzerinde hızla yayılan bu görüntüler birçok kullanıcının tepkisini çekti. Kullanıcılar, yaşlı adamı duygusal şiddete maruz bırakan grubun yakalanması yönünde paylaşımlar yaptı.

Öte yandan dün yine yaşlı bir vatandaş aynı şiddete maruz kaldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaşlı adamdan özür dilerken, görüntüleri çeken şahıs gözlatına alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal