Yaşlı Adamın Katili Cenazesine de Katılan Eski Çalışanı Çıktı

Aydın'ın İncirliova ilçesinde elleri arkadan bağlanmış halde ölü bulunan yaşlı adamın katili bulundu. Yaşlı adamı bir zamanlar yanında çalışan ve cenazesine de katılan Özal A.'nın öldürdüğü belirlendi.

12.04.2019-14:40 - (Son Güncelleme: 12.04.2019-16:22) Yaşlı Adamın Katili Cenazesine de Katılan Eski Çalışanı Çıktı

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, kendisine yemek getiren kız kardeşi tarafından, elleri bağlanıp boğularak öldürülmüş halde bulunan 68 yaşındaki Ali Çetinkaya'nın katili, bir zamanlar yanında günlük yevmiyeyle çalışan ve cenaze törenine de gelen komşusu çıktı.

NE OLDU?

İncirliova'nın İstiklal Mahallesi'nde 7 Nisan Pazar akşamı olan olayda, pazarcılık yapan 68 yaşındaki Ali Çetinkaya, kendisine yemek getiren kız kardeşi Yeter Gökoğlu tarafından elleri ardından bağlanmış yerde hareketsiz bir biçimde yatarken bulunmuştu. Evinin her yeri dağıtılan Çetinkaya'nın elleri bağlandıktan sonra başına ütüyle vurularak yaralandığı, ardından yastık ve yorganla boğularak öldürüldüğü belirlenmişti.

KATİL TANIDIK ÇIKTI

Yaşamını yitiren Ali Çetinkaya'nın katilinin yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Amirliğinde özel birim kurdu. Olayın sonrasında Ali Çetinkaya'nın evine çok sayıda kişinin girmiş olması sebebiyle parmak izi belirlemekte güçlük yaşayan Cinayet Büro Amirliği birimleri, yaptıkları titiz ve çok yönlü çalışma neticesinde cinayet zanlısının Çetinkaya'nın 7-8 sene önce günlük harçlık ile yanında çalıştırdığı komşusu Özal A. (20) olduğunu belirledi. Zanlı, polis birimlerinin dün gece evine yaptığı operasyonla yakalandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal