Yaşlı Adamın Görüntüsünü Çeken Şahıs Gözaltında

Dün akşam saatlerinde yayınlanan bir görüntüde yaşlı vatandaş ile adeta dalga geçen şahıs gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, telefonla yaşlı adama ulaşarak yaşananlardan dolayı özür diledi.

24.03.2020-15:28 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-15:40)

Dün sosyal medyada yayılan bir görüntüde, yaşlı vatandaşa yapıalan duygusal şiddet tüm Türkiye tarafından tepkiyle karşılandı. Viral olan videoda, bir kişi yaşlı vatandaşın yanına giderek, "Normalde ceza kesmemiz gerekiyor bu sefer sizi affedelim." dedi. Bunun üzerine ise yaşlı adam, "Hastaneye geldim, otobüs almadı beni. Polise söyledim." cevabını verdi.

Yaşlı vatandaşın konu edildiği ve duygusal manipülasyona uğratıldığı videoya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da tepki gösterdi ve sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "65 yaş ve üstü risk grubunda olan büyüklerimiz evde kalarak sadece koronavirüsten değil, elinde telefonla dolaşıp onları kaydeden etkileşim hastalarından da korunacaklardır." ifadelerini kullandı.

BAKAN SOYLU AMCANIN GÖNLÜNÜ ALDI

Bu ifadelerin ardından bugün yetkililer harekete geçerek, videoyu çeken kişi hakkında işlem başlattı ve şahsı gözaltına aldı. Kaymakamlık yaşlı vatandaşı ziyaret etti ve bakan Soylu ile telefonda görüştürdü. İçişleri Bakanı amcadan yaşananların için özür diledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal