Yaşar Okuyan'ın Yeni Bir Sözü Daha Ortaya Çıktı

24 Haziran seçimlerini değerlendirdiği bir canlı yayında "MHP barajı aşsın eşek gibi anırırım" diyen Yaşar Okuyan'ın yeni bir sözü daha ortaya çıktı. Okuyan, "Erdoğan yüzde 50'yi geçsin kafama kurşun sıkmazsam şerefsizim" demiş.

29.06.2018-11:54 - (Son Güncelleme: 29.06.2018-11:56)

24 Haziran seçimleri öncesinde "MHP barajı aşsın, Tandoğan Meydanı'nda anırmazsam şerefsizim. Hadi anırtın lan beni." sözleriyle gündeme bomba gibi düşen Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan'ın yeni videosu bulundu. Okuyan Halk TV'deki canlı yayında 'Erdoğan yüzde 50'yi aşsın kafama kurşun sıkmazsam şerefsizim' demiş.

Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, 24 Haziran seçimleri öncesinde katıldığı bir canlı yayında programında seçimleri konuşurken MHP'nin net bir şekilde barajı aşamayacağını öne sürerek "MHP barajı aşsın, Tandoğan Meydanı'nda anırmazsam şerefsizim. Hadi anırtın lan beni." sözlerini sarfetmişti. MHP'nin 24 Haziran seçimlerinde 11,1 oy oranına varmasının sonrasında gözler Yaşar Okuyan'a dönmüştü.

'YÜZDE 50'Yİ GEÇSİN KAFAMA KURŞUN SIKARIM'

Okuyan'ın Halk TV'de katıldığı canlı yayında ise 'Erdoğan yüzde 50'yi aşsın kafama kurşun sıkmazsam şerefsizim' dediği gün yüzüne çıktı.

MHP'LİLERDEN EŞEKLİ PROTESTO

MHP'nin yüzde 10'u geçemeyeceğini öne süren eski Bakan Yaşar Okuyan, bir grup Ülkücü tarafından protesto edildi.

Ülkücüler, Anadolu Meydanı'na eşek maketi getirdi. Eşek maketinin kafasına "Yaşar Okuyan" yazılı kağıt asan ülkücüler sloganlarla Yaşar Okuyan'ı eleştirdi. Grup adına gerçekleştirilen açıklamada, Yaşar Okuyan'ın katıldığı bir canlı yayında "MHP barajı aşarsa Anadolu Meydanında eşek gibi anırırım" dediğini söyleyerek, "Kendisinde böyle bir şeref, böyle bir haysiyet olmadığını bildiğimiz için biz de bugün kendisini temsil ederek buraya bir eşek getirdik. Eğer kendisinde biraz şeref ve haysiyet var ise, ülkücüler verdiği sözü tutarak bu meydanda, kendisini de buraya bekliyoruz. Son söz olarak söylüyorum ki, onun gibi eşekler olduğu zaman, semer veren ülkücüler her zaman vardır" denildi. Kim olduklarına ilişkin soru üstüne ise "Biz buraya şahıs veya parti temsilcileri olarak değil, ülkücüler olarak geldik. Şahısların, adların hiçbir önemi yok. Ülkücü iradenin son sözü budur" ifadesi kullanıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal