Yasağa Rağmen Sokağa Kızını Çıkaran Anne: Gezeceğim

Türkiye 'de coronavirüs tedbirleri kapsamında 20 yaş ve altının sokağa çıkması yasaklanırken, yasağa rağmen 14 yaşındaki kızı ile sokağa çıkan bir anne, "Gezeceğim, gördüğünüz yerde ceza da yazabilirsiniz." dedi.

06.04.2020-16:52 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-17:37)

Türkiye'de coronavirüs tedbirleri kapsamın yeni önlemler alındı. Bu önlemler kapsamında 20 yaş altındaki gençlerin sokağa çıkması da yasaklandı. Alınan karar sonrası ekipler yurdun dört bir yanında denetime çıktı. 20 yaş ve altı ile 65 yaş ve üzeri vatandaşları belirlemek için kimlik kontrolleri yapıldı.

Bu durum Kahramanmaraş'ta da aynı şekilde oldu. Ekipler Trabzon Bulvarı'nda denetim yaptığı sırada N.E. isimli bir kadının yanındaki genç kızın kimliğini görmek istedi. Kadın ekiplere kimlik vermemek için direnirken, daha sonra "Corona mıdır nedir, para soymak için yapılan bir uygulama bu. Devlet sokağa çıkma yasağı veriyorsa çocukların kitaplarını da eve gönderecek." dedi.

Polisler N.E. hakkında Kabahatlar Kanun'na göre 392 lira cezai işlem uyguladı. Memur makbuzu yazdığı sırada N.E., polislere ve kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi. N.E., "Ben gezeceğim, gördüğünüz yerde ceza da yazabilirsiniz. Bunu haberlerde de göreyim, bakın neler oluyor? Sıkıysa bunu haber olarak çıkartın." derken, biz de bu olayın haberini yaptık.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal