Yasağa Rağmen Sahile Çıkan Kadın: Sizi Mahkemeye Vereceğim

Beşiktaş'ta yasağına rağmen sahilde yürüyüş yaptığı tespit edilen kadın, polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Kadına para cezası kesildi. Ceza kesilen kadın daha sonra polisleri mahkemeye vermekle tehdit etti.

27.04.2020-16:27 - (Son Güncelleme: 27.04.2020-16:42)

Ülkemizde etkili olmaya devam eden coronavirüs salgını nedeniyle tedbirler alınmaya devam ediyor. Özellikle sokağa çıkma kısıtlamalarının ardından tabloda iyi gidilirken, yasağı ihlal edenlere de ceza yazılmaya devam ediyor. 

Beşiktaş'ta bir kadın kısıtlamaya rağmen sahilde spor yaptı. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler kadının yanına giderek cezai işlem uygulayacaklarını söyledi. Kadının kimliğinin yanında olmadığı tespit edilirken, polis ekipleri kadına kimliğini ibraz etmek zorunda olduğunu söyledi. Kadın bunun üzerine bir arkadaşını aradı ve kimliğini getirmesini istedi.

Kadın kimliğini beklediği sırada polisle tartışmaya başladı. Polis kadına yönelik olarak, "Kimlik taşımak mecburiyetindesiniz. Spor yapıyorsunuz, yasak bir şey yapıyorsunuz ve üzerinizde de kimlik yok." derken, kadın spor yaptığını inkar etti ve "Spor yapmıyordum, yürüdüm." dedi.

"SİZİ MAHKEMEYE VERECEĞİM"

Kimliğinin gelmesinden sonra polislerle tartışmaya devam eden kadın, "Bana sahilde yürüdüğümü gösterin. Siz gözümün içine baka baka yalan söylüyorsunuz. Ben oradan gelip bu tarafa geçecektim. Buna itiraz edeceğim. Bir de sizin isimlerini istiyorum, özellikle sizin. Sizi mahkemeye vereceğim." ifadelerini kullandı. Kısıtlamayı hiçe sayarak sahilde yürüyüş yapan kadına Hıfzıssıhha kanunu uyarınca 3 bin 150 TL para cezası kesildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal