Yasağa Aldırış Etmeyen İstanbullular Sahile Akın Etti

Silivri'de coronavirüs önlemleri kapsamında alınan yasak kararına aldırış etmeyen vatandaşlar, sahil kordon boyuna akın etti.

09.04.2020-18:20 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-18:11) Yasağa Aldırış Etmeyen İstanbullular Sahile Akın Etti

Coronavirüs salgını sebebiyle alınan yasak kararı ve 'evde kalın' çağrılarına aldırış etmeyen Silivrililer sahile akın etti.

Belediye zabıta ve polis ekipleri ise sahildeki vatandaşları dışarıya çıkmamaları yönünde uyarıda bulundu.

Bir kadının sahilde duvarın üzerine uzanıp güneşlendiği görüldü. Yürüyüş yapan bazı kişiler, sahile balık almaya geldiklerini ifade etti.



AVCILAR'DA GÜNEŞİ GÖRENLER SAHİLDE YÜRÜDÜ; POLİS UYARDI

Avcılar'da coronavirüs önlemleri kapsamında yasaklanan göl kenarında bazı kişiler yürüyüş ve spor yaptı. Polis, sahile gelenlere tek tek uyarıda bulundu.

Coronavirüs sebebiyle alınan önlemler kapsamında sahil bantlarında yürüyüş yapmak, balık tutmak ve spor yapmak gibi faaliyetlere yasak getirilmişti.

Havaların ısınmasını fırsat kovalayan çok sayıda vatandaş evde kal çağrılarına aldırış etmeyerek Küçükçekmece gölü sahiline akın etti.

Kimi vatandaşlar köpeklerini yürütürken, kimileri ise yürüyüş yaptı. Bisiklet sürmeye gelenlerin de olduğu göl kenarında birçok vatandaşın yol kenarına park ettiği araçlarının içinde oturduğu görüldü.

Göl kenarına gelen Avcılar Emniyet Müdürlüğü görevlileri, göl kenarında yürüyüş yapan vatandaşları hem anonslarla hem de sözlü olarak uyarıda bulundu.

Polis görevlilerinin uyarıları sonucu çok sayıda araç ve vatandaş göl kenarından uzaklaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal