Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı'ndan Azerbaycan Cumhuriyeti Başsavcısı'na Mesaj

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Azerbaycan Cumhuriyeti Başsavcısı Kamran Aliyev'e yolladığı mesajda, 'Tek millet iki devlet olan can Azerbaycan'a yönelik işgalci Ermenistan'ın terörist saldırısını lanetliyorum.' dedi.

28.09.2020-10:41 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-16:20) Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı'ndan Azerbaycan Cumhuriyeti Başsavcısı'na Mesaj
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Azerbaycan Cumhuriyeti Başsavcısı Kamran Aliyev'e yolladığı mesajında Ermenistan'ın taarruzlarını lanetledi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre Bekir Şahin, Aliyev'e yolladığı mesajda, Ermenistan aracılığıyla Azerbaycan'ın sivil yerleşim yerlerine gerçekleştirilen taarruz karşısında üzüntüsün belirtti.

Şahin, mesajında, 'Dün de bugün de yarın da din ve kan kardeşimiz, tek millet iki devlet olan can Azerbaycan'a yönelik işgalci Ermenistan'ın terörist saldırısını lanetliyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Yaralılara da acil şifalar diliyorum. Zatıalinize en derin taziyelerimi sunuyorum.' ifadelerine yer verdi.

Diğer taraftan Şahin, Aliyev'le telefonda da konuşarak baş sağlığı dileklerini iletti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal