Yardım İçin Durdu, Oğlunun Cansız Bedeni ile Karşılaştı

Afyonkarahisar'daki otobüs kazasında film gibi bir trajedi yaşandı. TIR şoförü olan Ali Gökçe kazayı göründe yardım için durdu. Kaza yapan otobüsün oğlunun kullandığı otobüs olduğunu gören Ali Gökçe, oğlunun ölüm haberini de orada aldı.

18.09.2018-12:29 - (Son Güncelleme: 18.09.2018-12:21) Yardım İçin Durdu, Oğlunun Cansız Bedeni ile Karşılaştı

Afyonkarahisar'da, sürücüsünün kotrolünü kaybettiği yolcu otobüsü, refüjdeki su kanalına düştü. Kazada otobüs şoförü Deniz Gökçe dahil 8 kişi hayatını kaybetti, 28 kişi yaralandı. Kaza yerinden şans eseri geçerken, otobüs sürücüsü oğlunun ölüm haberini alan TIR şoförü Ali Gökçe, "Kazayı fark ettim ve yardım etmek için durdum. Oğlumun sürdüğü arabaymış" dedi.

Kaza, sabaha karşı, Afyonkarahisar- Antalya yolunda cereyan etti. Antalya'dan Eskişehir'e seyahat eden Deniz Gökçe'nin kullandığı Kamil Koç şirketine ait 07 ZY 555 plakalı yolcu otobüsü, kontrolden çıkıp, refüjdeki su kanalına düştü. Kazanın sonrasında bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve AFAD birimi gönderildi. İtfaiye ve AFAD birimlerinin araçtan çıkardığı yaralılar, sağlık birimleri tarafından ambulanslarla Afyonkarahisar'daki hastanelere sevk edildi. Otobüste 2'si şoför, 1'i muavin 36 kişinin olduğu bildirildi.

AİLELER HASTANEYE AKIN ETTİ

Kazada otobüs şoförü Deniz Gökçe, muavin Mustafa Mercan ve yolculardan Hasan Işık ile kimliği şimdilik belirlenemeyen 4 kişi hayatını kaybetti. Yaşamını yitirenlerin cansız bedeni, olay yerinde gerçekleştirilen incelemenin sonrasında morga götürüldü. Kaza haberini alan aileler, hastaneye koşarken, kimliği tespit edilemeyen cenazelerin kime ait olduğunun belirlenmesi için ailelere morgda teşhis yaptırıldı. Kazada 28 kişi ise yaralandı. Yaralılardan 6'sının sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.

OLAY YERİNDEN GEÇERKEN OĞLUNUN ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİ

Öte taraftan kazada hayatını kaybeden, evli ve 2 çocuk babası otobüs şoförü Deniz Gökçe'nin babası Ali Gökçe'nin (61), TIR şoförü olduğu ve kazanın bir süre ardından şans eseri olay yerinden geçtiği gün yüzüne çıktı. Yardım için durduğunda kaza yapan otobüsün, oğlunun kullandığı otobüs olduğunu fark eden Ali Gökçe, Deniz Gökçe'nin hayatını kaybettiğini de burada öğrendi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal