Yapı Kredi Bankası Ahmet Kural ile Olan Anlaşmasını Fesh Etti

Yapı Kredi Bankası, sevgilisi Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği iddia edilen oyuncu Ahmet Kural ile olan reklam anlaşmasını iptal ettiklerini açıkladı.

02.11.2018-16:19 - (Son Güncelleme: 02.11.2018-16:10) Yapı Kredi Bankası Ahmet Kural ile Olan Anlaşmasını Fesh Etti

Sevgilisi şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği iddiası ile davalık olan oyuncu Ahmet Kural'a bir kötü haber de reklam yüzü olduğu Yapı Kredi Bankası'ndan geldi. Kural'la çalışmayacaklarını duyuran banka, "Konusu geçen iddialar ve iddialara konu teşkil eden davranışların Bankamızın etik anlayışı ile bağdaşması söz hususu değildir" dedi.

Yapı Kredi Bankası, sevgilisi Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiası ile gündeme gelen reklam yüzleri Ahmet Kural'la çalışmayacaklarını açıkladı.

Cinsiyet eşitliğinin savunucusu olduklarını anımsatan bankanın açıklaması şu şekilde:

"Bankacılık sektöründe, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın hakları hususunda yaptığımız çalışmalarla öncü rol üstlenen ve kadın istihdamı hususunda sektörüne uzun senelerdir önderlik yapan bir kurum olarak, reklam kampanyamızda olan oyuncu Ahmet Kural hakkında kamuoyuna yansıyan haberleri titizlikle izlemekteyiz.

Konusu geçen iddialar ve iddialara bahis teşkil eden davranışların bankamızın etik anlayışı ile bağdaşması söz hususu değildir.

Meselenin yargıya gitmiş olması nedeniyle, ilave karar ve yaptırım haklarımız saklı kalmak şartı ile, yargının vereceği son karara dek gelişmeleri yakından izleyeceğiz. Bununla beraber, mevcut iletişim çalışmalarımızı durdurduğumuzu ve Ahmet Kural ile olan iş birliğimizi sürdürmeyeceğimizi söylemek isteriz.

Birleşmiş Milletler Kadının Güçlenmesi Prensipleri'nin imzacısı olarak, iletişim çalışmalarımız da dahil olmak üzere işimizin her bölümünde toplumsal cinsiyet eşitliğinin savunucusu olduğumuzu bir defa daha kamuoyuna saygı ile açıklarız."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal