Yangında Mahsur Kalan Bebeklerin Kurtarılma Anları

Silivri'de bir binada çıkan yangın sonucunda evde mahsur kalan 2 bebeği, çevrede bulunan iki yardımsever vatandaş kurtardı.

31.07.2018-19:38 - (Son Güncelleme: 31.07.2018-19:38)

İstanbul Silivri'de 5 katlı bir binada çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Çıkan yangında binanın 5. katında 2'si çocuk 3 kişi mahsur kaldı. Ateşlerin sardığı eve ulaşan bir vatandaş çocuğu kurtarmak için 5'inci kattan aşağıya sarkıttı. Ateşlerin ortasında mahsur kalan kişiler itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

ANNE VE ÇOCUKLAR DIŞARI ÇIKAMADI

Yangın, Silivri Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir binada çıktı. Ulaşılan bilgilere göre, apartman girişinde bulunan eski eşyaların alev alması neticesinde bina boşluğunda yoğun duman oluştu. Binanın 5. katında yaşayan Seyhan Akbaş ve çocukları Yusuf Emir ile Yiğit Efe bulundukları evden dışarı çıkamadı.

KÜÇÜK ÇOCUĞU KURTARMAK İÇİN CAMDAN AŞAĞI SARKITTILAR

Camdan imdat şeklinde bağıran ve yardım isteyen kadının yardımına çevrede bulunan bir iş yerinde çalışan İkram Eryılmaz ve Barış Tutucu isimli vatandaşlar koştu. Yoğun dumanın arasından 5. kata varmayı başaran iki yardımsever vatandaş çocuklardan bir tanesini merdivenlerden aşağı indirmeyi başardı. İkamette mahsur kalan diğer çocuğu ise kurtarmak için 5'inci katın camından aşağı sarkıttılar.

ANNE VE ÇOCUKLARI İLK MÜDAHALENİN ARDINDAN HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak anne ve çocukları kurtardı.

Yangından kurtarılan kişiler ambulanstaki ilk müdahaleden sonra hastaneye kaldırıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal