Yalnız Yaşayan Yaşlı Adamın Evinde Cesedi Gözleri Oyulmuş Halde Bulundu

İzmir'in Konak ilçesinde tek yaşayan Gürültülüoğulları'nın cesedini bir yakını gözleri oyulmuş halde buldu. Emniyet güçleri hadiseyle alakalı çalışma başlattı.

19.12.2020-10:18 - (Son Güncelleme: 19.12.2020-17:48)

İbrahim Gürültülüoğulları'na (81) ulaşamayan komşuları, Gürültülüoğulları'nı merak edince vaziyeti durumu yakınlarına haber verdi. Yaşlı adamın oturduğu eve giden yakınları, kapıyı açtıklarında yaşlı adamı gözleri oyuk bir halde yerde hareketsiz bir şekilde yatarken gördüklerinde durumu emniyet ve sağlık görevlilerine ihbar etti. Sağlık görevlileri aracılığıyla yapılan inceleme sonucunda yaşlı adamın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Hadise yerine gelen belediye doktorunun ölümü kuşkulu görmesi akabinde Olay Yeri İnceleme görevlileri olay mahallinde inceleme yaptı.

Diğer taraftan gözleri oyuk halde cesedi bulunan yaşlı adamın hemen hemen bir hafta önce hayatını kaybettiği ve hayatını kaybettikten sonra gözlerinin fareler aracılığıyla oyulmuş olabileceği iddia edildi.

TAHKİKAT BAŞLATILDI

İbrahim Gürültülüoğulları'nın cesedi savcının yaptığı tahkikatın akabinde İzmir Adli Tıp Kurumu morguna alındı. Emniyet hadiseyle alakalı geniş çaplı tahkikat başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal