Yakalanan Terörist Her Şeyi İtiraf Etti! Sayılarını Arttırmak İçin Bakın Ne Yapıyorlar

Elde edilen bilgilere göre, PKK/KCK'nın, yalnızca toplumsal değerleri yok eden değil, kadını, kadın kimliğini alçaltan ve tüketen yoz bir yapı olduğu eylemleriyle tekrar göz önüne çıktı.

05.12.2018-14:30 - (Son Güncelleme: 05.12.2018-14:23) Yakalanan Terörist Her Şeyi İtiraf Etti! Sayılarını Arttırmak İçin Bakın Ne Yapıyorlar

Elde edilen bilgilere göre, PKK/KCK'nın, yalnızca toplumsal değerleri yok eden değil, kadını, kadın kimliğini alçaltan ve tüketen yoz bir yapı olduğu eylemleriyle tekrar göz önüne çıktı.

PKK/KCK'nın, iddia ettiği sözde etik ve ahlaka ulaşma amacından ne kadar uzak olduğu ve var olan düzen yerine sözde vadettiği kendi ahlak düzenini sapkın bir zihniyetin temeli üstüne kurmaya çalıştığı da ortaya çıktı.

Güvenlik kuvvetlerinin hareketleri ile köşeye sıkışan ve aldığı ağır darbelerle giderek zayıflayan eli kanlı terör örgütü PKK/KCK, dağa çıkanların azalması ve örgüt içerisinde çarpık ilişkilerin ortaya çıkmasıyla da militan temininde sıkıntı yaşıyor. Köşeye sıkışan kanlı terör örgütü PKK/KCK, terörist sayısını çoğaltmak için yine ahlaksızca kadınları kullanıyor.

'DOĞAN ÇOCUKLARLA TERÖRİST SAYISINI YÜKSELTMEYE ÇALIŞIYORLAR'

PKK/KCK'ya katılımların azalması sebebi ile kadın militanların doğuma zorlandıkları 20 Kasım'da güvenlik güçlerine teslim olan S.D. isimli teröristin ifadesiyle ortaya çıktı.

S.D, Ağrı İl Jandarma Komutanlığında verdiği ifadesinde, Irak'ın Zap ve Suriye'nin Haseke bölgesinde bulunduğunu ifade etti.

Bölücü terör örgütleri PKK/KCK ve PYD/YPG'nin son zamanlarda azalan katılımların artırılmasına ilişkin yeni yöntem arayışları içerisinde olduklarını anlatan S.D, 'Halen Suriye bölgesinde çalışmalarda bulunan R. isimli kadın terörist bana, söz konusu katılımların artırılması için örgüt mensupları arasında beraberlik uyolu ile yeni doğumlara zorlandıklarını ve doğumların Irak'ın Mahmur bölgesinde gerçekleştirildiğini anlattı.' dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal